ORION DISTRICT WEBELOS WOODS SCHEDULE

Friday (12-10-21)	
6:00pm - 11:00pm	Scout Troops and Venture Crews check-in at Registration Table
	Camping Troops set-up Campsites (Camp Area) and Set-up Station Areas (Event Area)
11:00pm	Late-night Cracker Barrel in campsite area (if desired)
12:00am	Lights Out (Quiet Hours are from 12:00am – 6:00am)
Saturday (12-11-21)	
6:00am - 9:00am	Troop Breakfast in Campsite Areas
	Event-Only Troops Arrive and Set-up Station Areas (Event Area)
	Webelos-Arrows Groups arrive/check-in at Registration Table
	-Set-up Campsite (cub/adult tents) if camping overnight (Cub Camp Area) -Set-up Home Base (Pop-up Shelter) if just staying for event (Cub Homebase Area)
BY 9:00am	All Scout Groups head to Main Flag Poles (Line up by Scout Groups)
9:15am - 9:45am	Opening Flag Ceremony (Horse StableMain Flag Pole Area)
	-Event Annoucements and Reminders
Rotation Time	15 minutes to move to your first station
10:00am - 10:45am	Station #1 (Cub Group Choice)
Rotation Time	15 minutes to rotate to new station
11:00 - 11:45am	Station #2 (Cub Group Choice)
Rotation Time	15 minutes to move to Campsite or Home Base Lunch Location
12pm - 1:30pm	Lunch Break
	-Lunch is not provided by the camp -Lunch is prepared and eaten in Campsites/Home Base Areas
Rotation Time	15 minutes to rotate to new station
1:45pm - 2:30pm	Station #3 (Cub Group Choice)
Rotation Time	15 minutes to rotate to new station
2:45pm - 3:30pm	Station #4 (Cub Group Choice)
Rotation Time	15 minutes to rotate to new station
3:45pm - 4:30pm	Station #5 (Cub Group Choice)
Rotation Time	15 minutes to rotate to new station
4:45pm – 5:30pm	Station #6 (Cub Group Choice)
Rotation Time	15 minutes to rotate back to Campsite or Home Base Areas
5:45pm - 7:00pm	Dinner Break/Free Time
	-Dinner is not provided by the camp
	-Dinner is prepared and eaten in Campsites/Home Base Areas
Skit Preparations	Skits/Songs prepared by Scout Groups during Dinner Break
BY 7:15pm	All Scout Groups head to Main Flag Poles (Line up by Scout Groups)
7:30pm - 8:00pm	Closing Flag Ceremony (Horse StableMain Flag Pole Area)
	Event Announcements and Reminders
BY 8:15pm	All Scout Groups head to the Main Campfire Ring Area
	-Bring Chairs and Blankets for the Program
8:30pm - 9:30pm	Campfire Program
BY 9:45pm	All Scout Groups head back to Campsites/Home Base Areas
	-Scout Groups may camp overnight or depart for the day
10:00pm	Late Night Cracker Barrel or Snack Time in Campsites (if desired)
12:00am	Lights Out (Quiet Hours are from 12:00am – 6:00am)
12.000	
Sunday (12-12-21)	
6:00am - 9:00am	Cub Breakfast/Scout Breakfast in Campsite Areas
9:00am - 11:00am	Webelo-Arrow Groups pack-up and leave Cub Camp Area
	Scout/Crew Groups pack-up and leave Scout Camp Area
A SCOUT IS CLEANPI	LEASE PACK OUT YOUR TRASH AND LEAVE YOUR CAMPSITE AREAS CLEAN!

11:00am